Juhamatti muistelee, että jo pienenä poikana kulkiessaan yritysten liiketilojen ohi, hän alkoi miettimään, että voiko kyseinen liiketoiminta olla kannattavaa ja joidenkin asioiden perusteella hän osasi sanoa, että tuleeko yritys menestymään. Yllättävän usein hän oli oikeassa, vaikka tietenkään hän ei ollut tietoinen mistään yrityksen taloudellisista luvuista tai muista vastaavista tiedoista. Tämä arvio perustui pelkästään intuitioon ja niin sanottuun maalaisjärkeen. Tuolloin hän ei osannut sanoa, miten yrityksen tulisi muuttaa tai kehittää toimintaansa, jotta kova kohtalo ei koittaisi.

Nyt vuosien jälkeen hän osaa auttaa asiakasorganisaatioiden toimintaa siten, että ne voivat kukoistaa. Tästä pienestä tarinasta syntyi yrityksemme nimeltään Navigatio Oy, jonka toiminnassa yhdistyvät molempien perustajien kiinnostuksenkohteet eli liiketoiminnan kehitys, yritysyhteistyö, kansainvälistyminen sekä myynti ja markkinointi.

Emme väitä olevamme Suomen parhaita joka asiassa, jota teemme, mutta olemme ennen kaikkea innostuneita ja uteliaan kiinnostuneita sinun yrityksesi liiketoiminnan kehittämisestä. Olemme myynnin ja markkinoinnin sekä asiakasymmärryksen asiantuntijoita, jolla tarkoitamme sitä, että haluamme ymmärtää yrityksesi liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Lisäksi meillä on laaja yhteistyöverkosto, josta hankimme erilaista osaamista tarpeen niin vaatiessa. Tarvitseepa yrityksesi tukea liiketoiminnan kehityksessä, myynnissä ja markkinoinnissa, kaupallistamisessa, korkeakoulujen ja yritysten välisen yhteistyön kehittämisessä tai kansainvälistymisessä, ole rohkeasti yhteydessä, etsitään yhdessä ratkaisuja haasteisiin.


Juhamatti Huusko, Toimitusjohtaja, KTM (Yrittäjyys), YTM (Sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinto), Tietojenkäsittelyn tradenomi, AmO

Juhamatti on erityisen kiinnostunut asiakasyritysten liiketoiminnan ymmärtämisestä ja kehittämisestä. Juhamatilla on pitkä kokemus myyntityöstä ja myynnin johtamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä niin IT- kuin myös terveysteknologian alalta. Vankan yritysmaailman tuntemuksen lisäksi työkokemus yliopistomaailmasta auttaa häntä ymmärtämään paremmin korkeakoulujen ja yritysten välistä yhteistyötä.

Juhamattia kiinnostaa jatkuva itsensä kehittäminen. Tällä hetkellä hän tekee jatko-opintoja Itä-Suomen yliopistossa ja hän tutkii väitöskirjassaan terveysteknologiayritysten päätöksentekoa. Lisäksi hän suorittanut opettajaopinnot vahvistaakseen osaamistaan konsulttina ja kouluttajana. Yrittäjän vapaa-aika kuluu perheen ja kitaran soittamisen parissa sekä hän harrastaa mielellään mielen ja kehon vireyttä ylläpitävää liikuntaa.

Puhelin: +358505370525
Email: juhamatti.huusko@navigatio.fi
Linkedin-profiili