Yritysten kehittämis-palvelut (ELY)

Yritysten kehittämis-palveluilla saat avuksesi ulkopuolisen asiantuntijan

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla voit kehittää yritystäsi helposti ja nopeasti.

Analyysi

Analyysin kesto on tavallisesti yhden päivän, ja se maksaa yritykselle 260 euroa + alv/päivä.

Analyysissä käydään läpi liiketoiminnan osa-alueita, kuten esimerkiksi:
– asiakkaat, palvelut/tuotteet, myynti, markkinointi
– jakelukanavat, talous, henkilöstö
– tuotanto, verkostot, digi ja viestinnälliset valmiudet
– kilpailijat, toimintaympäristö ja johtaminen
– tarvittaessa myös IPR asiat

Analyysipalvelun lopputuloksena on kehittämissuunnitelma, jossa on kuvattu yrityksen nykytilanne ja määritelty konkreettiset kehittämiskohteet tärkeysjärjestyksessä. Kehittämissuunnitelman avulla yrityksen on helppo käynnistää suunnitelmallinen kehitystyö

Konsultointi

Palvelun kesto määräytyy yrityksesi tarpeen mukaan, mutta tyypillinen kesto on 2–5 päivää kerralla. Konsultointi-hinta on 325 € + alv/päivä.

Konsultoinnissa saat käsityksen yrityksesi liiketoiminnan strategisesta kokonaistilanteesta ja suunnittelet, miten kasvu, kansainvälistyminen tai muutos toteutetaan kannattavasti ja hallitusti. Konsultoinnissa perehdytään myös talouden strategiseen suunnitteluun ja ennakointiin. Yrityksesi tarpeista riippuen voit tehdä yhdessä asiantuntijan kanssa esimerkiksi konkreettisen kasvu- tai kansainvälistymisstrategian tai taloussuunnitelman.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan voisiko palvelut sopia teidän tarpeisiin. ELY-keskus tekee päätöksen palvelun myöntämisestä.

Lue lisää: www.yritystenkehittamispalvelut.fi