Asiantuntijat

Lue lisää liiketoiminnan asiantuntijoistamme ja ota yhteyttä.

Juhamatti Huusko (KTM, YTT, HHJ)
Yrittäjä

Minulla on yli 15 vuoden työkokemus vaativista asiantuntija- ja johtotehtävistä eri toimialoilta. Olen työskennellyt startup-yritysten, pk-yritysten, suuryritysten ja korkeakoulusektorin parissa. Olen toiminut muun muassa projektipäällikkönä, myyntijohtajana ja esihenkilönä.

Vahvuuteni ovat strategiatyössä, asiakkuuksissa, tuotteistamisessa, myynnissä ja erilaisten menetelmien (mm. arvioinnit, kyselyt, haastattelut, NPS) hallinnassa. Tarjoan yrityksesi ja organisaatiosi avuksi näkemyksellistä sparrausta ja valmennusta. Palvelen asiakkaitani toimialasta riippumatta. Autan asiakkaitani myös vastuullisuuteen (ESG & SDG) liittyvissä kysymyksissä.

Tarvitseepa yrityksesi sitten tukea liiketoiminnan käynnistämisessä, myynnissä, asiakkuuksissa tai kasvun vauhdittamisessa, ole rohkeasti yhteydessä, etsitään yhdessä ratkaisuja haasteisiin!

Anne Huusko (KTM)
Osakas ja avustava konsultti

Minulla on yli 20 vuoden työkokemus niin Suomesta kuin myös ulkomailta. Olen työskennellyt 10 vuotta Iso-Britanniassa kansainvälisissä suuryrityksissä finanssi- ja vakuutusalalla.

Haluan edistää suomalaisten yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Pitkä työkokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta auttavat minua ymmärtämään asiakkaiden tarpeita ja etsimään ratkaisuja haasteisiin.

Ole yhteydessä!