”Teimme Navigation kanssa kartoitusta yrityksemme tilasta ja tulevaisuuden visioista. Juhamatti tarjosi asiantuntevaa palvelua antaen useita hyödyllisiä näkökulmia yritystoiminnan kehittämiseen. Suosittelen!” toteaa Suomen Automaatiopalvelu Oy toimitusjohtaja Tero Auvinen.

Analyysi toteutettiin ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut (Kehpat) analyysipalvelulla, jonka palveluntuottajana Navigatio Oy toimii.

Suomen Automaatiopalvelu on kasvun ja kehityksen nälkäinen, vuonna 2017 perustettu, sähkö- ja automaatiopalveluita teollisuuden ja rakentamisen tarpeisiin tarjoava yritys.


Storage IT Oy halusi selvittää jälleenmyyjiensä tarpeita ja toiveita, jotta se voi kehittää toimintaansa entistä paremmaksi. Navigatio Oy toteutti asiakastutkimuksen, jonka perusteella Storage IT Oy päätti lähteä kehittämään prosessejaan:

”Saimme asiakastutkimuksesta arvokasta tietoa liiketoimintamme kannalta. Asiakastutkimuksen myötä käynnistimme neljä sisäistä kehitysprosessia, jossa hyödynnetään asiakastutkimuksen tuloksia” toteaa Storage IT Oy:n toimitusjohtaja Sampo Seppänen.

Storage IT Oy on vantaalainen vuonna 2005 perustettu yritysten varmuuskopiointi-, toiminnanohjaus- ja pilvipalveluihin keskittynyt ammattilainen, jonka palveluksessa on 15 alan ammattilaista.


”Halusimme ymmärtää asiakkaidemme tarpeita ja toiveita paremmin, sekä kehittää palveluamme vastaamaan haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa. Toteutimme yhdessä Navigation kanssa tutkimuksen, jonka avulla saimme aikaan merkittäviä edistysaskelia, joten yhteistyötä on helppo jatkaa myös seuraavien askeleiden osalta” toteaa Data Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Timo Vilenius.

Data Group -toimipisteitä on kaikkiaan 57 kpl ja niissä työskentelee noin 370 it-alan ammattilaista. Jäsenliikkeiden yhteinen liikevaihto on 71 miljoonaa euroa. Vahvuutemme ja osaamisemme perustuu jatkuvaan kouluttautumiseen, sekä koko ketjun ja siihen kuuluvien liikkeiden osaamisen ja tekemisen hyödyntämiseen.


”Meillä oli tarve päivittää Mainosvirran perustamisvaiheessa tehtyä liiketoimintasuunnitelmaa vastaamaan nykyistä markkinatilannetta. Tässä työssä koimme tarvitsevamme ulkopuolista asiantuntemusta tuomaan uusia näkemyksiä liiketoimintasuunnitelmaan. Navigatio Oy tuki meitä tässä työssä ansiokkaasti” toteaa Mainosvirta Oy:n toimitusjohtaja Teemu Soininen.

Mainosvirta Oy on kasvussa oleva digitaaliseen markkinointiin keskittyvä yritys. Mainosvirta Oy tarjoaa asiakkailleen mainosnäkyvyyttä ympäri Kuopiota ja Jyväskylää useiden mainosnäyttöjen välityksellä, jotka sijaitsevat eri alan yritysten toimitiloissa. Näiden lisäksi Mainosvirta tekee videotuotantoja ja sosiaalisen median markkinointia.